Restaurace a pivovar
Součástí našeho hotelu je restaurace s letní terasou a výhledem na rybník Jordán. Dominantou jsou kachlová kamna, která během zimních měsíců poskytují hostům neopakovatelný pocit pohody a rodinné atmosféry. Restaurace sousedí přímo s dětským koutkem, rodiče tak mohou v klidu relaxovat a současně mít své děti pod kontrolou.
Restaurace je k dispozici výhradně hotelovým hostům a zajišťuje pro ně snídani formou bufetu a servírovanou tříchodovou večeři pro dospělé, dvouchodovou pro děti. Navíc mohou všichni hosté využít nabídky vydatné obědové polévky, která je zdarma k dispozici mezi 13:00 a 14:30 hod. Bar restaurace mouhou hosté využívat po celý den.
Součástí hotelu je také vlastní minipivovar Richard. Vybraná piva Richard si můžete vychutnat čepovaná v restauraci, všechna piva si pak můžete zakoupit v 1L lahvích včetně dárkového balení.
Hotelová restaurace
Celková kapacita restaurace je 50 míst. Každý pokoj má rezervován svůj stůl a to po celou dobu pobytu.
Snídaně podáváme formou bufetu, v kterém najdete celou řadu domácích výrobků a dobrot. Pokud během dne zůstanete na hotelu, můžete využít nabídku obědové polévky, která pro vás bude připravena zdarma v hotelové restauraci. V rámci tříchodové večeře vám bude servírován předkrm, hlavní chod a domácí dezert. Pro děti je připravena dvouchodová věčeře, hlavní chod a dezert.
Pivovar Richard
V průběhu roku 2014 jsme u hotelu vybudovali vlastní minipivovar, Račínský minipivovar Richard.
V našem minipivovaru vaříme celkem šest základních druhů piv. Jedná se o spodně kvašená piva ležáckého typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Kromě toho se můžete těšit během roku na zajímavé limitované řady speciálů, které vaříme vždy při příležitosti významných událostí roku. Při vaření piva používáme primárně české slady a chmely a vynikající místní vodu, která nemusí být nijak upravována a přispívá tak velmi významně k vynikající chuti piva.