Restaurace a pivovar

Součástí našeho hotelu je restaurace s letní terasou a výhledem na rybník Jordán. Dominantou jsou kachlová kamna, která během zimních měsíců poskytují hostům neopakovatelný pocit pohody a rodinné atmosféry. Restaurace sousedí přímo s dětským koutkem, rodiče tak mohou v klidu relaxovat a současně mít své děti pod kontrolou. 

Restaurace je otevřena široké veřejnosti v čase od 11:00 do 20:00. Pro hotelové hosty zajišťujeme snídani (8:00-10:00) formou bufetu a servírovanou večeři (18:00-20:00) tříchodovou pro dospělé, dvouchodovou pro děti.

Součástí hotelu je také vlastní minipivovar Richard. Vybraná piva Richard si můžete vychutnat čepovaná v restauraci, všechna piva si pak můžete zakoupit v 1L lahvích včetně dárkového balení.
Hotelová restaurace

Hotelová restaurace

Celková kapacita restaurace je 50 míst. Každý pokoj má rezervován svůj stůl a to po celou dobu pobytu.

Snídaně podáváme formou bufetu, v kterém najdete celou řadu domácích výrobků a dobrot. Pokud během dne zůstanete na hotelu, můžete využít naši hotelovou restauraci. V rámci tříchodové večeře vám bude servírován předkrm, hlavní chod a domácí dezert. Pro děti je připravena dvouchodová věčeře, hlavní chod a dezert.
Pivovar Richard

Pivovar Richard

V průběhu roku 2014 jsme u hotelu vybudovali vlastní minipivovar, Račínský minipivovar Richard.

V našem minipivovaru vaříme celkem šest základních druhů piv. Jedná se o spodně kvašená piva ležáckého typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Kromě toho se můžete těšit během roku na zajímavé limitované řady speciálů, které vaříme vždy při příležitosti významných událostí roku. Při vaření piva používáme primárně české slady a chmely a vynikající místní vodu, která nemusí být nijak upravována a přispívá tak velmi významně k vynikající chuti piva.  



 

Tradice v moderním pojetí