Hotelová restaurace
Celková kapacita restaurace je 50 míst. Každý pokoj má rezervován svůj stůl a to po celou dobu pobytu.
Snídaně podáváme formou bufetu, v kterém najdete celou řadu domácích výrobků a dobrot. Pokud během dne zůstanete na hotelu, můžete využít nabídku obědové polévky, která pro vás bude připravena zdarma v hotelové restauraci. V rámci tříchodové večeře vám bude servírován předkrm, hlavní chod a domácí dezert. Pro děti je připravena dvouchodová věčeře, hlavní chod a dezert.
Pivovar Richard
V průběhu roku 2014 jsme u hotelu vybudovali vlastní minipivovar, Račínský minipivovar Richard.
V našem minipivovaru vaříme celkem šest základních druhů piv. Jedná se o spodně kvašená piva ležáckého typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Kromě toho se můžete těšit během roku na zajímavé limitované řady speciálů, které vaříme vždy při příležitosti významných událostí roku. Při vaření piva používáme primárně české slady a chmely a vynikající místní vodu, která nemusí být nijak upravována a přispívá tak velmi významně k vynikající chuti piva.